Yeniköy Şehit Cengiz Topel İlkokulu
YENİKÖY

VİZYON

Gelişen dünya koşullarına hazır, insan olmanın gerekliliğini yerine getiren, teknoloji ve yenilikleri takip eden, insana insanca hizmeti ilke edinmiş, çağdaş, düşüncelerini hayata geçirebilen yaratıcı bireyler yetiştiren bir kurum özelliği taşımak.

MİSYON

Kendi kendine yetebilen çok yönlü; zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel alanlarda kendisini geliştirebilen; kendisinin güçlü ve zayıf yanlarını fark edebilen, araştırmaya hevesli olan ve proje üretebilen; özgüvene sahip sosyal ve doğal çevreye uyumlu, saygılı ve duyarlı, kendisini geliştirebilen; Atatürk ilke ve inkilapları doğrultusunda çağdaş ve bilimsel gelişmelere açık, geçmişle bugün arasında bağ kurabilen, insan haklarını bilen ve uygulayan, bunu davranış halinde gösterebilen; kendindeki olumlu davranışları açığa çıkarıp kullanabilen bireyler yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Tam Gün

Tam Gün